Hjem Om bogen Forfatteren Foredrag Workshops Kontakt Bestil


Hvad får du med dig hjem?:
- Et detaljeret indblik i de syv stærke vaner fra verdens stærkeste kommunikatører
- Indsigt i dine egne kommunikative udviklingsområder
- En styrket personlig gennemslagskraft
- Jesper Klits netop udkomne bog: ”Personlig Gennemslagskraft:
Syv stærke vaner fra verdens bedste kommunikatører”, Børsens Forlag 2009.

Deltagerprofil:
Alle med mod på at udvikle deres personlige gennemslagskraft ved at blive bevidst om de teknikker, der styrker og forstærker kommunikationen.

Workshoppens form:
Stærkt interaktiv workshop, der tager udgangspunkt i dine egne udfordringer som kommunikator. Det betyder at de cases, øvelser og udfordringer, vi arbejder med i høj grad tager afsæt i din egen hverdag. I en sådan grad, at de indsigter, teknikker og værktøjer deltagerne bliver udstyret med kan anvendes på jobbet næste dag!

Inspirator og indpisker:
Workshoppen designes og gennemføres af kommunikations-rådgiver og forfatter Jesper Klit, der med en baggrund som Tv-journalist og tidligere adm. direktør for Nordisk Film TV, har specialiseret sig i at udvikle kommunikativ kompetence og personlig gennemslagskraft hos ledere og medarbejdere.

Varighed:
En dag fra 09.00 til 16.00


Kommunikation er magt! Den der kommunikerer mest effektivt – og har den stærkeste, personlige gennemslagskraft – vinder: Ordren. Kvinden. Manden eller valget. Midt i en tidevandsbølge af information konkurrerer vi ikke mindst på opmærksomhed. Hvis du ikke kan fange kundens, medarbejderens, lederens eller din partners opmærksomhed, har du et problem. Et stort et!

På denne workshop får du et detaljeret indblik i, hvad du kan lære af Verdens Store Kommunikatører: Fra Barack Obama
over Oprah Winfrey til Bill Clinton.

Med udgangspunkt i sin nye bog: ”Personlig Gennemslagskraft: Syv vaner fra verdens stærkeste kommunikatører” og sine oplevelser under den amerikanske præsidentvalgkamp afslører Jesper Klit, en af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor kommunikation og ledelse, hemmelighederne bag verdens stærkeste kommunikatører.